1. Home
  2. > Branches

Stabiele prestaties voor de land- en tuinbouwsector

Betrouwbare en stabiele energievoorziening is cruciaal voor ondernemers in de land- en tuinbouwsector.

Betrouwbare en stabiele energievoorziening is cruciaal voor ondernemers in de land- en tuinbouwsector. De glastuinbouwsector is al vele jaren bezig met het door ontwikkelen van haar energievoorziening.  Een onafhankelijk en efficiënt energiebeheer voorziet bedrijven in deze sector van zowel continuïteit als kwaliteit.

In de gehele sector spelen meerdere uitdagingen en kansen, zoals het financieren van de energietransitie, energiebesparing en het inzetten van hernieuwbare energie. Deze sector vraagt daarom om mogelijkheden om energie te beheersen, de efficiency te verbeteren en de uitstoot te verlagen.

Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Minder afval, lagere CO2-uitstoot

Een duurzame energieoplossing draagt bij aan een milieuvriendelijk productieproces en het voldoen aan steeds strenger wordende wet- en regelgeving.

Minder kosten, meer omzet

Minder energie verbruiken op momenten dat er minder vraag naar is, levert lagere energiekosten op. Gebruik het geld dat u bespaart en zet dit in op bedrijfsgroei.

Meer controle over energie

Verminder de afhankelijkheid van uw bedrijfsprestaties van het stroomnet zodat het groeiproces van uw organisatie zowel uw gewassen niet onderbroken wordt.

Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen

Trends in decentrale energie

Ons nieuwe rapport licht toe wat het betekent om een spaarzamer en duurzamer bedrijf te zijn. En welke stappen u kunt zetten voor een optimale start van uw duurzaamheidstraject.

We onderzochten ruim 1500 bedrijven en energiebeslissers in tien landen en zeven sectoren om inzicht te krijgen in hun ervaringen. En hoe ze zich aanpassen aan de veranderende rol van energie.