Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

Over ons Centrica Business Solutions biedt innovatieve, end-to-end decentrale energieoplossingen aan bedrijven, zodat ze hun operationele rendement kunnen verbeteren, hun veerkracht kunnen vergroten en hun bedrijfsvisie kunnen realiseren.

We veranderen de manier waarop we relaties onderhouden met onze zakelijke klanten en leveren wat ze echt nodig hebben."
JORGE PIKUNIC , MANAGING DIRECTOR, CENTRICA BUSINESS SOLUTIONS

De juiste expertise

Centrica Business Solutions is koploper op het gebied van decentrale energie. Wij helpen bedrijven om te profiteren van het veranderende energielandschap door intelligente end-to-end oplossingen te bouwen die prestaties, veerkracht en bedrijfsvisie versterken. Ons pakket met op de toekomst gerichte oplossingen en diepgaande kennis van de sector is verbeterd dankzij de overname van toonaangevende specialisten op het gebied van decentrale energietechnologieën.

Dankzij Centrica's kennis van het aanbod, de oplossingen en de groothandelsenergiemarkt, in combinatie met de schaalbaarheid en financiële stabiliteit, hebben wij een unieke positie om ervoor te zorgen dat onze klanten direct toegang hebben tot de nieuwste technologieën om de waarde van hun energieverbruikende en/of energieopwekkende bedrijfsmiddelen te maximaliseren.

Energie-inzichten
18.2BN
Gegevenspunten per maand
Lokale opwekking
3000+
Geproduceerde wkk-units
Vraagbeheer
2,5GW
Totale activa geoptimaliseerd
Nieuwe ideeën, nieuwe manieren van werken

Als een toonaangevend energie- en dienstenbedrijf spelen wij een centrale rol in het aanpakken van de klimaatverandering. Wij werken nauw samen met onze klanten, zodat zij hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen bereiken.

Centrica plc

Centrica Business Solutions is onderdeel van Centrica plc, een mondiaal energie- en dienstenbedrijf dat zich ten doel stelt om in de veranderende behoeften van onze klanten te voorzien.

  • Gevestigd, 200 jaar oud FTSE 100-bedrijf

  • Omzet van € 26.8 mld in 2019

  • 25 miljoen Centrica-klanten, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, continentaal-Europa en Noord-Amerika

  • 12.000 Centrica-engineers en -technici