Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Betrouwbare klimaatcontrole voor kostbare wijncollecties

Een permanente en geluidsisolerende noodstroomvoorziening garandeert 24/7 de perfecte klimaatcontrole voor wijnopslag. Binnen zes maanden was de installatie klaar voor gebruik

24/7
beschikbaar
6
snelle installatie, binnen 6 maanden
97,6
liter brandstofverbruik per uur

Van draagbare naar permanente noodstroom

Een toonaangevend wijnmagazijn met eigen transportservice zocht 100% zekerheid om de kostbare voorraden van klanten 24/7 in een klimaatgecontroleerde omgeving te bewaren. Om dat te realiseren kreeg de bestaande noodstroomgenerator een upgrade van een draagbare naar een permanente installatie.

Snelle en flexibele projectteams

De installatie bevond zich vlakbij beschermde natuurgebieden waar strikte geluidsnormen gelden. Een hoogwaardige, volledig geluidsdichte behuizing was daarom een vereiste.

Centrica Business Solutions adviseerde een systeem met betrouwbare noodstroomgeneratoren, gebouwd uit hoogwaardige onderdelen en voorzien van uitstekende geluiddemping.

Gezien de tijdsdruk van het klimaatcontroleproject, realiseerde Centrica Business Solutions binnen zes maanden de levering, installatie en inbedrijfstelling van de generator.

Resultaten

Het wijnmagazijn en zijn klanten kunnen nu vertrouwen op de beste omstandigheden voor de wijn – door een hoogwaardige, stille installatie.

Centrica Business Solutions leverde een driefasige generatorset van 400 kW met een robuuste kwaliteitsmotor die lang meegaat. Zo wordt maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid gegarandeerd. De generatorset heeft een behuizing met meerdere lagen van duurzame, olie- en brandwerende en geluidsisolerende steenwol. Bovendien zorgen de luchtafvoer en geluiddempers bovenaan het apparaat voor een aanzienlijke vermindering van het totale geluid.

Het wijnmagazijn en zijn klanten kunnen nu vertrouwen op de beste omstandigheden voor de wijn. En als kers op de taart ook een korting op de verzekeringspremie door minder risico op productverlies"

Waarom Centrica Business Solutions?

  • Ultramoderne behuizing met een geluidsniveau van 73 dB(A) op 7 meter afstand
  • Driefasige dieselgeneratoren van 400 kW
  • 600A @ 480V-kwalificatie
  • Aangesloten via de ASCO 2500-amp service-ingang van een nominale overdrachtschakelaar
  • ISO 8528-5 en UL2200 Listed met CSA-certificering