Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Industrieën waarin wij actief zijn

Organisaties in verschillende branches werken al volop aan oplossingen voor uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden en benutten hierbij de kracht van energie. Hieronder volgen een aantal voorbeelden waarin we uitgebreide ervaring hebben.

Onze energie-oplossingen

Bekijk ons assortiment aan energieoplossingen en ervaar hoe deze gebundeld kunnen worden om optimale prestaties te leveren.

Wij werken aan een toekomst met minder CO2 door onze klanten en hun bedrijven te helpen om duurzamer gebruik te maken van energie.

Hoe we met u samenwerken

 • Ontdekken
  Onze experts proberen eerst inzicht te krijgen in uw bedrijfsdoelstellingen, energieprofiel en uitdagingen. Door een audit uit te voeren van uw kapitaalmiddelen en ambities brengen wij de actiemogelijkheden in kaart.
 • Identificeren
  Ons team voor energiestrategie en oplossingsontwikkeling vertaalt geïdentificeerde kansen in opties die aan uw behoeften voldoen. Samen met u stellen wij in dit kader vervolgens prioriteiten en definiëren wij uw unieke Energietraject.
 • Ontwerpen
  Ons ontwerpteam zal dan kijken naar een op maat gemaakte technische oplossing voor uw organisatie. Wij werken met u samen om de haalbaarheid te evalueren en verfijnen de specificatie van de oplossing.
 • Financieren
  Onze commerciële deskundigen kunnen een breed scala aan opties voor financiering van aankoopkapitaal of flexibele financiering bieden, waarbij met u wordt samengewerkt om ervoor te zorgen dat uw organisatie het risico minimaliseert en de benodigde financiering is gewaarborgd.
 • Implementeren
  Ons installatieteam bouwt en integreert de oplossing op uw locatie(s). Implementatie en activering van de oplossing worden zorgvuldig via projectbeheer uitgevoerd om tot een naadloos geheel te komen en onderbrekingen tot een minimum te beperken.
 • Onderhouden
  Na implementatie blijven onze activiteiten- en onderhoudsteams zich inzetten voor uw organisatie met een scala aan nazorgoplossingen die voor een optimale werking en blijvende waarde zorgen.
 • Optimaliseren
  Onze teams zullen regelmatig en proactief mogelijkheden voor verbetering en optimalisatie van uw energiemiddelen onderzoeken, en deze tijdens regelmatige ontmoetingen onder uw aandacht brengen.

Wereldwijd ondersteuning in 34 landen

INZICHTEN IN ENERGIE
18.2 miljard
Gegevenspunten per maand
OPWEKKING OP LOCATIE
3200+
geproduceerde WKK-eenheden
VRAAGBEHEER
2,5GW
Totale activa geoptimaliseerd
RESOURCES
12.000
Engineers bij Centrica